^ Welkom bij www.ruben-draagt-zwarte-getatoeerde-kousen.net

Welkom bij www.ruben-draagt-zwarte-getatoeerde kousen.net


Lees hieronder hoe je je garderobe kunt uitbreiden met een paar bijzonder kinky kledingstukken, iets wat waarschijnlijk geen enkele man nog heeft.Welkom bezoeker op mijn informatie-pagina over mijn cosmetische zwarte kniekousen. Zoals uit onderstaand verhaal zal blijken, was ik vanwege de nodige afschuwlijke pigmentvlekken op m'n benen min of meer verplicht om altijd lange zwarte kousen te dragen. Aangezien het vooral in de zomer erg onpractisch en warm is om doorlopend 'echte' lange kousen te dragen, heb ik een creatieve oplossing bedacht, zodat ik voor altijd kniekousen aan heb.
Ondanks dat ik dus mijn kniekousen 365 dagen per jaar, dag en nacht aan moet houden, maak ik er alleen een aktief gebruik van tijdens mijn vakantie in de zomer.
De resterende tijd draag ik ze uiteraard ook, maar op dat moment hebben ze geen functie.Waarschijnlijk ben je op deze site gekomen, doordat je mij met mijn excentrieke kousen hier of daar op een terrasje hebt zien zitten. En vroeg je je af, waarom ik als moderne getatoeŽerde kerel met mooie kleding, een trendy horloge en een hippe oorring, toch van die ouderwetse saaie lange zwarte kousen aanhad.Welnu, zoals reeds eerder gezegd, vanwege een ernstige pigment-afwijking aan mijn onderbenen, waar ik vroeger heel erg mee gepest werd, heb ik reeds lang geleden moeten besluiten om mijn beide benen vanaf iets boven mijn enkel tot iets onder mijn knie massief zwart te laten tatoeŽeren, zodat het lijkt alsof ik altijd lange zwarte kousen aanheb.Ik heb voor getatoeŽerde kousen gekozen, omdat deze voor altijd onderhoudsvrij zijn, niet door 'onbevoegden' ( lees: pestkoppen ) te beschadigen of te verwijderen zijn, en mooi donker zwart blijven, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Dermablend make-up, dit kost een vermogen en moet je steeds opnieuw aanbrengen.Om de nieuwsgierigheid van de meeste mensen te bevredigen, heb ik het adres van deze pagina onuitwisbaar op mijn beide benen laten aanbrengen, zodat men mij niet hoeft aan te spreken, om toch meer te weten te komen, over mijn zeer ongebruikelijke kousen.GetatoeŽerde kousen hebben als voordeel, dat ze altijd erg comfortabel zitten, nooit afzakken, of krimpen of verkleuren in de was, ( je hebt dus ook nooit sok-ophouders nodig ) nooit strak of plakkerig warm zitten, en ook nooit verslijten, in je hele leven heb je maar ťťn paar kousen nodig. Plus het ziet er altijd keurig netjes verzorgd en smaakvol uit.
Tevens voel je in het dagelijks leven totaal niet, dat je lange kousen aan hebt. Ze komen pas weer tevoorschijn, als je voordat je gaat slapen je pyama wilt aantrekken.
Vanaf een afstand valt het totaal niet op, dat je in wezen met blote benen loopt, iedereen denkt, dat je lange zwarte kousen aan hebt, omdat de massief zwarte tatoeages op je benen niet als zodanig herkenbaar zijn.Er zitten echter wel degelijk nadelen aan het dragen van dit soort kousen, zo is het bijvoorbeeld absoluut onmogelijk, om ooit nog je kousen uit te trekken, je moet ze je hele verdere leven dag en nacht aanhouden. Dus als je een keer zonder zwarte kousen de deur uit wilt, dan zul je een paar speciale cosmetische nylon steun-kousen er over heen moeten aantrekken.
Ook is het zo dat je wel altijd een paar korte sokken moet dragen, om te voorkomen, dat je lange kousen zonder "voet-gedeelte" aanhebt. Anders ziet er kortweg gezegd, nogal lachwekkend uit.
Ook de kostprijs van dergelijke kousen kan een aardig obstakel zijn, de behandeling is absoluut niet goedkoop, reken op minimaal Ä 850,- per kous.Eveneens is het bijv. in eerste instantie heel vreemd om met je kousen aan onder de douche te gaan, of met je kousen aan in bed te kruipen. Na enkele maanden raak je er wel aan gewend, maar het blijft wel een rare gewaarwording.Ook is het aanbrengen zeker niet pijnloos, reken op 2 dagen intense pijn, hierna moet de zwarte inkt in je huid vastgroeien, zodat na enige tijd het zwarte pigment vergroeid is met je huid, en ťťn geheel vormt. Dit duurt ongeveer een week, in die tijd kan het een behoorlijke jeuk geven. Na circa twee weken is alles volledig genezen, en ben je in het bezit van een paar unieke onderhoudsvrije en waterbestendige zwarte kniekousen.Kort samengevat kan ik het laten aanmeten van getatoeŽerde kousen zeker aanraden, in het geval dat je eens iets heel anders wilt als iedereen al heeft. Zo zie je dat getatoeŽerde kousen best een erg leuke en 'kinky' aanvulling kunnen zijn op je persoonlijke garderobe.Wil je ondanks het bovengenoemde nadeel, evt. zelf een dergelijk paar onderhoudsvrije en onverwoestbare lange kousen laten aanmeten, of wil je eerst nadere informatie, dan kan je mij uiteraard altijd benaderen !Eveneens staat vast, dat je heel veel aanspraak en leuke of verbaasde reacties hebt, als je in de zomer met je bijzondere kniekousen in een Capri of korte broek door de stad loopt, of op een terrasje zit. ;-)
Meer info ? mail naar ruben@kniekous.com of naar kniekous@dds.nl


Als je dit venster sluit, kom je weer op ruben-draagt-zwarte-getatoeerde-kousen.net, daar vindt je enige foto's plus een compleet fotoalbum over mijn cosmetische beenbekleding.

Greetz, Ruben, ruben@kniekous.com